Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Amerikai-Magyar

A blog híreket próbál összeszedni az USA-ból megcélozva az amerikai magyarságot, illetve olyan témákat tárgyalni, melyek érdekesek lehetnek a magyarországi honfitársak számára. Az esetleges publicisztikai cikkek és vélemények csupán az író saját nézeteit tükrözik és semmilyen politikai intézmény és párt idealizmusával nem azonosulnak.

Címkék

IndaVideó

Friss topikok

  • WDF: Szeretnék reagálni a fentiekre, ami alapjában igaz is lehetne, - de most bizony nagyon nem az. Kár... (2014.10.17. 11:12) Geszti Péter és bandája
  • Stüncike: Segítséget szeretnék kérni, bárkitől, aki ismeri! Keresem Capistran L.Polgárt, New Brunswick-ben é... (2009.09.02. 17:07) A magyarok hozták a formájukat
  • Sturm und durung: @bunkó paraszt: úgy látszik neked mindenütt ott van a moszad és mindenütt ott van izrael és a zs... (2009.07.12. 17:02) Viharfelhők a CIA felett
  • őröltbors: Attól mentsen meg a sors, hogy ez a nő legyen a következő elnök. Amekkora ökörségeket ez összebesz... (2009.07.12. 11:20) Sarah Palin lépett
  • RussoSS (törölt): Ez diszkrimináció... csak sajnos a fehérek diszkriminációja... (2009.07.09. 21:17) Például ezért a demokráciák királya az USA

Linkblog

Magyar főszakács az előkelő Heldrich hotelben

2009.05.14. 14:40 Tamas Devecseri

A Rutgers Egyetem napilapjában, a Daily Targum-ban volt olvasható egy  riport áprilisban Csikós Péter mesterszakácsról, aki a new brunswick-i Heldrich Hotel szolgálatába állt, mint főszakács márciusban. Poziciója nem csak a konyha falai mögé korlátozza a tapasztalt magyar szakembert, hiszen elmondása szerint számos  rendezvényért is felelős, melyek nem kozvetlenül az étteremben zajlanak, de az ételekkel kapcsolatosak. Ilyenek például a vállalati rendezvények, melyekre az ételeket készítik, szállitják és feltálalják úgy,hogy a Heldrich hangulatát is  próbálják mellékelni a szolgálatukkal. Csikós úr a nyolcvanas évekeben érkezett Amerikába német és magyar tapasztalatokkal, melyeket ma is próbál érvényesíteni. A Targum-nak adott interjúban Csikós Péter  kiemelte a francia konyha fontosságát is az általa készített ételknél, amit a New York-ban eltöltött éveiben tanult a legendás francia mesterszakácstól: Andre Rene-től. ( kép: Nick Brasowski)

Szólj hozzá!

Címkék: amerikaimagyarok

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikai-magyar.blog.hu/api/trackback/id/tr771121405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása